Γυναικοκτονια Θεσσαλονικη / Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσαν 18χρονο στο κέντρο προσφύγων : Με 8 μαχαιριές σκότωσε ο 49χρονος τη σύζυγό του.

Την κυριακή το βράδυ ένας 49χρονος με καταγωγή από την αρμενία, . Την κατακρεούργησε με 23 μαχαιριές, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή. Στον εισαγγελέα ο 49χρονος αρμένιος που σκότωσε τη γυναίκα του το βράδυ της κυριακής στην πολίχνη θεσσαλονίκης. Ακόμη μία δολοφονία γυναίκας έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των γυναικοκτονιών, με αυτές να φτάνουν τις 14 μέσα στο 2021. Σορό της άτυχης γυναίκας, η οποία βρέθηκε κατακρεουργημένη μέσα στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματός τους, στην πολίχνη θεσσαλονίκης.

Ο δράστης, αρμενικής καταγωγής, αμέσως μετά την αποτρόπαια . Θεσσαλονίκη: Νεκρός 86χρονος σε πυρκαγιά- Με εγκαύματα η
Θεσσαλονίκη: Νεκρός 86χρονος σε πυρκαγιά- Με εγκαύματα η from www.documentonews.gr
Σύμφωνα με τις αστυνομικές πληροφορίες ο δράστης . Την κατακρεούργησε με 23 μαχαιριές, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή. Στον εισαγγελέα ο 49χρονος αρμένιος που σκότωσε τη γυναίκα του το βράδυ της κυριακής στην πολίχνη θεσσαλονίκης. Την κυριακή το βράδυ ένας 49χρονος με καταγωγή από την αρμενία, . Ακόμη μία δολοφονία γυναίκας έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των γυναικοκτονιών, με αυτές να φτάνουν τις 14 μέσα στο 2021. Ο δράστης, αρμενικής καταγωγής, αμέσως μετά την αποτρόπαια . Σκοτωσε τη 48χρονη συζυγο του στην πολιχνη. Με 8 μαχαιριές σκότωσε ο 49χρονος τη σύζυγό του.

Την κυριακή το βράδυ ένας 49χρονος με καταγωγή από την αρμενία, .

Με 8 μαχαιριές σκότωσε ο 49χρονος τη σύζυγό του. Ακόμη μία δολοφονία γυναίκας έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των γυναικοκτονιών, με αυτές να φτάνουν τις 14 μέσα στο 2021. Your browser can't play this video. Σορό της άτυχης γυναίκας, η οποία βρέθηκε κατακρεουργημένη μέσα στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματός τους, στην πολίχνη θεσσαλονίκης. Πρόκειται την 14η γυναικοκτονία που σημειώνεται στη χώρα μας το 2021. Ο συζυγοκτόνος φέρεται να έχει ιστορικό . Σύμφωνα με τις αστυνομικές πληροφορίες ο δράστης . Ο δράστης, αρμενικής καταγωγής, αμέσως μετά την αποτρόπαια . Στον εισαγγελέα ο 49χρονος αρμένιος που σκότωσε τη γυναίκα του το βράδυ της κυριακής στην πολίχνη θεσσαλονίκης. Σοκ έχει προκαλέσει η νέα γυναικοκτονία, αυτή τη φορά στη θεσσαλονίκη. Την κυριακή το βράδυ ένας 49χρονος με καταγωγή από την αρμενία, . Την σκότωσε με 8 μαχαιριές, «είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο». Την κατακρεούργησε με 23 μαχαιριές, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με κατοίκους που επικαλείται ο . Ο δράστης, αρμενικής καταγωγής, αμέσως μετά την αποτρόπαια . Την κυριακή το βράδυ ένας 49χρονος με καταγωγή από την αρμενία, . Με 8 μαχαιριές σκότωσε ο 49χρονος τη σύζυγό του. Ο συζυγοκτόνος φέρεται να έχει ιστορικό .

Πρόκειται την 14η γυναικοκτονία που σημειώνεται στη χώρα μας το 2021. Î
Î"υναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Το δράμα της άτυχης Ελένης from www.voria.gr
Your browser can't play this video. Στον εισαγγελέα ο 49χρονος αρμένιος που σκότωσε τη γυναίκα του το βράδυ της κυριακής στην πολίχνη θεσσαλονίκης. Την κυριακή το βράδυ ένας 49χρονος με καταγωγή από την αρμενία, . Σκοτωσε τη 48χρονη συζυγο του στην πολιχνη. Την σκότωσε με 8 μαχαιριές, «είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο». Σύμφωνα με κατοίκους που επικαλείται ο . Πρόκειται την 14η γυναικοκτονία που σημειώνεται στη χώρα μας το 2021. Ο συζυγοκτόνος φέρεται να έχει ιστορικό .

Πρόκειται την 14η γυναικοκτονία που σημειώνεται στη χώρα μας το 2021.

Την κυριακή το βράδυ ένας 49χρονος με καταγωγή από την αρμενία, . Your browser can't play this video. Σύμφωνα με κατοίκους που επικαλείται ο . Στον εισαγγελέα ο 49χρονος αρμένιος που σκότωσε τη γυναίκα του το βράδυ της κυριακής στην πολίχνη θεσσαλονίκης. Την σκότωσε με 8 μαχαιριές, «είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο». Ο συζυγοκτόνος φέρεται να έχει ιστορικό . Σύμφωνα με τις αστυνομικές πληροφορίες ο δράστης . Ακόμη μία δολοφονία γυναίκας έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των γυναικοκτονιών, με αυτές να φτάνουν τις 14 μέσα στο 2021. Σκοτωσε τη 48χρονη συζυγο του στην πολιχνη. Σορό της άτυχης γυναίκας, η οποία βρέθηκε κατακρεουργημένη μέσα στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματός τους, στην πολίχνη θεσσαλονίκης. Την κατακρεούργησε με 23 μαχαιριές, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή. Πρόκειται την 14η γυναικοκτονία που σημειώνεται στη χώρα μας το 2021. Ο δράστης, αρμενικής καταγωγής, αμέσως μετά την αποτρόπαια .

Την κυριακή το βράδυ ένας 49χρονος με καταγωγή από την αρμενία, . Ακόμη μία δολοφονία γυναίκας έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των γυναικοκτονιών, με αυτές να φτάνουν τις 14 μέσα στο 2021. Με 8 μαχαιριές σκότωσε ο 49χρονος τη σύζυγό του. Πρόκειται την 14η γυναικοκτονία που σημειώνεται στη χώρα μας το 2021. Την κατακρεούργησε με 23 μαχαιριές, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Πρόκειται την 14η γυναικοκτονία που σημειώνεται στη χώρα μας το 2021. Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο υπάλληλος ψιλικατζίδικου - θύμα
Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο υπάλληλος ψιλικατζίδικου - θύμα from www.documentonews.gr
Ο συζυγοκτόνος φέρεται να έχει ιστορικό . Με 8 μαχαιριές σκότωσε ο 49χρονος τη σύζυγό του. Σύμφωνα με τις αστυνομικές πληροφορίες ο δράστης . Ακόμη μία δολοφονία γυναίκας έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των γυναικοκτονιών, με αυτές να φτάνουν τις 14 μέσα στο 2021. Στον εισαγγελέα ο 49χρονος αρμένιος που σκότωσε τη γυναίκα του το βράδυ της κυριακής στην πολίχνη θεσσαλονίκης. Την κατακρεούργησε με 23 μαχαιριές, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή. Σοκ έχει προκαλέσει η νέα γυναικοκτονία, αυτή τη φορά στη θεσσαλονίκη. Πρόκειται την 14η γυναικοκτονία που σημειώνεται στη χώρα μας το 2021.

Την σκότωσε με 8 μαχαιριές, «είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο».

Στον εισαγγελέα ο 49χρονος αρμένιος που σκότωσε τη γυναίκα του το βράδυ της κυριακής στην πολίχνη θεσσαλονίκης. Την σκότωσε με 8 μαχαιριές, «είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο». Your browser can't play this video. Ο συζυγοκτόνος φέρεται να έχει ιστορικό . Σύμφωνα με τις αστυνομικές πληροφορίες ο δράστης . Με 8 μαχαιριές σκότωσε ο 49χρονος τη σύζυγό του. Σύμφωνα με κατοίκους που επικαλείται ο . Πρόκειται την 14η γυναικοκτονία που σημειώνεται στη χώρα μας το 2021. Σορό της άτυχης γυναίκας, η οποία βρέθηκε κατακρεουργημένη μέσα στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματός τους, στην πολίχνη θεσσαλονίκης. Ακόμη μία δολοφονία γυναίκας έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των γυναικοκτονιών, με αυτές να φτάνουν τις 14 μέσα στο 2021. Σοκ έχει προκαλέσει η νέα γυναικοκτονία, αυτή τη φορά στη θεσσαλονίκη. Την κατακρεούργησε με 23 μαχαιριές, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή. Ο δράστης, αρμενικής καταγωγής, αμέσως μετά την αποτρόπαια .

Γυναικοκτονια Θεσσαλονικη / Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσαν 18χρονο στο κέντρο προσφύγων : Με 8 μαχαιριές σκότωσε ο 49χρονος τη σύζυγό του.. Σορό της άτυχης γυναίκας, η οποία βρέθηκε κατακρεουργημένη μέσα στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματός τους, στην πολίχνη θεσσαλονίκης. Σοκ έχει προκαλέσει η νέα γυναικοκτονία, αυτή τη φορά στη θεσσαλονίκη. Πρόκειται την 14η γυναικοκτονία που σημειώνεται στη χώρα μας το 2021. Με 8 μαχαιριές σκότωσε ο 49χρονος τη σύζυγό του. Σύμφωνα με τις αστυνομικές πληροφορίες ο δράστης .